Kundkorg

Varumärken

Morakniv

Sedan starten har Täljogram samarbetat med Morakniv. Genom tiderna har det funnits 15 stycken knivtillverkande företag i Mora, idag är Morakniv med sina varumärken det enda som lever kvar.

Kalthoff

Vi har verkligen längtat efter Julias första täljyxa och är mycket glada att ha den i vårt sortiment. Yxan är utvecklad med hjälp av bland annat duktiga slöjdaren Beth Moen, och oj vad bra den blev!  Julia berättar mer om sin filosofi här på sin hemsida.

Gränsfors bruk

I byn Gränsfors i norra Hälsingland  har det tillverkats handsmidda yxor i över 100 år. Vi är glada att jobba med dem och erbjuda våra kunder yxors som slöjdare använt och uppskattat i generationer. Läs gärna mer på deras hemsida här!

Dianova Lapstone

Tänk att ett av värdens bästa diamantbrynen tillverkas i Västerbotten! Kul tyckte vi och ett telefonsamtal senare har vi två olika modeller i våran shop. Här på deras hemsida visar dem hur du använder deras brynen.

Wermlands Linkompani

Vi blev glada när vi hittade Wermlands Linkompani via ett inlägg på Instagram och ännu gladare när de villa samarbeta med oss. Numera hittar ni deras sköna linolja både i alla våra kit och till försäljning på flaska i vår shop.